A Kisszállás Négyestelepi Főnix Egyesület tagsága tisztelettel hív minden kedves érdeklődőt az egyesület 2022. évi Szent László napi rendezvényére. Az ünnepséget Kelebia Község Önkormányzata és a Kisszállás Község Önkormányzata, valamint civilszervezetei támogatják.

A rendezvény programja a jelen www.viteztelep.hu honlapon található „ÉVES RENDEZVÉNY” és az „AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK ” menüpontban és az egyesület Facebook oldalán 2022. május 25-én közöltek szerint kerül megrendezésre.

Facebook Vitéztelep: https://www.facebook.com/viteztelep/?ref=pages_you_manage

Főbb programpontok:

Szentmise: a Szent László kápolnában és az egybenyitott tantermekben, 11.00 óra

Kisszállás Négyestelep / Kelebia-Vitéztelep történeti kiállítás, az egykori iskola diákjainak találkozója, baráti beszélgetés, kulturális műsor, ebéd, 12.30 óra – 18.00 óra

Ünnepi műsort adnak:

Kelebia Sántha Márta Könyvtár és Műv.Ház művészeti csoportjai, énekkar, néptánc

Kisszállás Műv. Ház és Könyvtár szereplői

T Á R L A T O K:

Kelebia-Vitéztelep illetve Kisszállás Négyestelep hiteles történetének, valamint a Négyestelepi Közművelődési Kör és a Kisszállás Négyestelepi Főnix Egyesület missziójának összefoglalása. Levente Mozgalom története.

Interaktív tárlatok:

Egyéb programok: egyéni program keretében a négyestelepi köztemető megtekintése

Étkezési lehetőség: becsületkassza formájában, 1.000,- Ft/ fő

Agapé: otthonról hozott étellel, itallal körülkínálhatjuk egymás

Mindenkit szeretettel vár Kisszállás Négyestelepi Főnix Egyesület!

Kedves egyesületi Tagjainknak, Barátainknak, tisztelt Támogatóinknak, akik az idén nem tudnak részt venni a Szent László napi ünnepségen, illetve akik jól előre szeretnék betervezni a programjukat: az egyesület jövő évi Szent László napi rendezvénye 2023. június 24. (szombat) napra tervezett.